Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Carrosserie Koen Aernoudt

9.0 Uitstekend

9.0
Uitstekend

Uit 2 beoordeling(en)

Omschrijving

Een ongeval gehad? Of een nieuw kleurtje nodig voor uw auto? Carrosserie Aernoudt voert elke carrosserieherstelling in Aartrijke snel en professioneel uit. Ons team heeft jaren ervaring in het herstellen van zowel personenvoertuigen als bestelwagens en mobilhomes.

Wij doen alle herstellingen aan het koetswerk van uw wagen tegen de scherpste prijs. Kiezen voor Carrosserie Koen Aernoudt is kiezen voor een onberispelijke service. Wij hebben vervangwagens ter beschikking en zijn gespecialiseerd in de nieuwste hersteltechnieken.

U kunt bij ons terecht voor het repareren van alle soorten schade aan uw carrosserie, het uitdeuken zonder spuiten en het herspuiten van uw carrosserie.

Ook het herstellen van deuren, bumpers, koplampen en ruiten en het herstellen en reinigen van interieur behoort tot ons takenpakket. Wij kunnen meteen ook de nodige motoronderdelen vervangen.

Nog nooit was het zo eenvoudig om hagelschade, lakschade of andere autoschade te doen verdwijnen. We werken alleen met de beste materialen om de veiligheid van uw auto te garanderen.

Als u kleinere schade heeft aan uw wagen, dan zal Carroserie Aernoudt dat eventueel aanpakken met onze technieken van Smart Repair of Spot Repair. Niet alleen beschikt u zo veel sneller weer over uw wagen, maar ook de herstelkost zal heel wat lager liggen.

Voor alle herstellingen van autoschade in Aartrijke en omgeving kunt u dus rekenen op het enthousiaste team van Koen Aernoudt. Hebt u vragen over onze carrosserieherstellingen of wenst u meer inlichtingen over onze prijzen en voorwaarden? Dat is mogelijk via onze contactpagina. U krijgt snel een antwoord.

Start met vergelijken en bespaar

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Diensten van Carrosserie Koen Aernoudt

Vraag direct een prijsindicatie op


Beoordelingen

9.0
Uitstekend

Uit 2 beoordeling(en)

Location

Zangersbos 14
8211, Zedelgem


Openingstijden

Maandag
07:00 - 17:30
Dinsdag
07:00 - 17:30
Woensdag
07:00 - 17:30
Donderdag
07:00 - 17:30
Vrijdag
07:00 - 16:30
Zaterdag
Appointments only
Zondag
Closed

Vul hier je
voertuiggegevens in

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvende prijsindicatie