Wij zijn Fixico

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Dat dachten wij ook. Wereldwijd hotels vergelijken en boeken is zo gepiept, maar als je een probleem hebt met je auto weet je niet waar je moet beginnen. Autoherstel is één groot mysterie. Je hebt geen idee wat de kosten zijn, hoelang het duurt en waar je de beste service krijgt. Wij willen graag dat je precies weet waar je aan toe bent. Wij gaan langs de beste carrosseriebedrijven en brengen jouw opties in kaart. Vervolgens kies jij de carroserie dat het beste bij je past. Voor je het weet is je auto weer zo goed als nieuw. Zonder moeite, zonder zorgen, het beste voor jou.

Je krijgt heel snel reacties en offertes. Echt ideaal als je weinig tijd hebt om uit te zoeken hoeveel een reparatie gaat kosten. De betrokkenheid van Fixico is echt top. Afspraken worden nagekomen en na afloop werd ik netjes gebeld over mijn ervaringen. Voor een leek als ik is dit echt een top dienst. Kan het iedereen aanraden.

Lodewijk, Amsterdam

De samenwerking met Fixico is erg prettig, en de aanvragen stijgen enorm. Ze spelen goed in op de online trend wat betekent dat klanten ons nog beter kunnen vinden. En door de positieve reviews krijgen wij veel nieuwe klanten in de werkplaats.

Peter Kenter, Sternschade

650+
carrosseriebedrijven

8.9
Tevredenheid

151.358
Smiles delivered

31.1%
Besparing

Het beste voor jou betekent ook het beste voor je auto. Daarom werken we alleen met carrosseriebedrijven die aan onze eisen voldoen. En we zijn strenger dan je oude wiskundelerares. Elk bedrijf hebben we persoonlijk bezocht en we houden ze goed in de gaten.

Wij zijn pas blij als jij dat bent. Daarom doen we er letterlijk alles aan om jouw aanvraag vlekkeloos te laten verlopen. En meer. Vervangwagen nodig? Wil je ergens opgehaald worden? Drink je je latte macchiato met sojamelk? Wij regelen het. Het is voor jou al vervelend genoeg. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken.

Well done is better than well said.

over ons
over ons
over ons

Fixico is o.a bekend van