Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Autoschade in Brussel?

Vergelijk nu carrosseriebedrijven uit de omgeving van Brussel
FUNNEL.BLOCK.IMAGE_ALT

Vul hier je
voertuiggegevens in

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van carrosseriebedrijven bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van carrosseriebedrijven

Vergelijk offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 77 carrosseriebedrijven aangesloten in de omgeving Brussel

Waarom offertes vergelijken via Fixico

Generic Icon

Gekwalificeerde
carrosseriebedrijven


Generic Icon

Binnen 24 uur
de beste offertes


Generic Icon

Gratis en vrijblijvend
offertes vergelijken


Generic Icon

Makkelijk en snel
vergelijken

Vind de beste carrosserie in Brussel

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Brussel

Als hoofdstad van België staat Brussel bekend om meerdere zaken. Zo is de passie voor mode, design en creativiteit direct terug te zien is in het straatbeeld en de vele winkels die de stad rijk is. Brussel laat haar geschiedenis met vele historische gebouwen en pleinen duidelijk zien, maar toch heeft Brussel ook een moderne uitstraling. Deze combinatie is moeilijk in woorden uit te drukken, maar je zult het compleet begrijpen wanneer je langs de Dansaertstraat, de Sint-Gorikshallen of het Sint-Katelijneplein komt. Wijken als Flagely, Kastelein of Sint- Bonifaas reflecteren de Brusselse levendigheid, waar vriendelijkheid nog altijd voorop staat. De sympathieke stad is natuurlijk een toeristische trekpleister en de thuishaven van het Europese parlement, Manneken-Pis, het Atomium en nog ongeveer zo’n 1,1 miljoen inwoners.

50% van de Brusselaars verplaatst zich hoofdzakelijk met de auto, er rijden iedere dag dus heel wat Brusselse auto’s door de stad. Tel daar de dagelijkse toestroom van mensen die van buiten de stad komen bij op en je zult niet versteld staan dat er dagelijks zo’n 370.000 auto’s door de stad heen rijden. Zoveel auto’s in combinatie met de vele smalle straatjes en drukte, kan al snel voor vervelende autoschades zorgen. Een kras op je lak of een deukje in je velg is natuurlijk zo gebeurd. Gelukkig zijn er ook genoeg erkende carrosseriebedrijven in Brussel die de schade aan je auto vaak snel en relatief voordelig kunnen herstellen.

Via Fixico kun je gemakkelijk en snel carrosseriebedrijven in Brussel en haar direct omgeving met elkaar vergelijken. Wij werken alleen met erkende carrossiers die voldoen aan grote kwaliteitseisen en bieden daarom standaard minimaal 2 jaar garantie op alle herstellingen. Door geheel gratis, vrijblijvende offertes met elkaar te vergelijken, weet je van te voren altijd precies waar je aan toe bent. Bij Fixico houden we van duidelijkheid, binnen 24 uur ontvang je dan ook meerdere offertes toegespitst op jouw schade. Zo kan jij zelf makkelijk besluiten waar je jouw autoschade gaat laten herstellen. Laat jouw auto er weer als nieuw uitzien en vergelijk nu gratis en vrijblijvend jouw opties via Fixico.