Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Autoschade in Antwerpen?

Vergelijk nu carrosseriebedrijven uit de omgeving van Antwerpen
FUNNEL.BLOCK.IMAGE_ALT

Vul hier je
voertuiggegevens in

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van carrosseriebedrijven bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van carrosseriebedrijven

Vergelijk offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 55 carrosseriebedrijven aangesloten in de omgeving Antwerpen

Waarom offertes vergelijken via Fixico

Generic Icon

Gekwalificeerde
carrosseriebedrijven


Generic Icon

Binnen 24 uur
de beste offertes


Generic Icon

Gratis en vrijblijvend
offertes vergelijken


Generic Icon

Makkelijk en snel
vergelijken

Vind de beste carrosserie in Antwerpen

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Antwerpen

In een drukke stad als Antwerpen is autoschade bijna niet te voorkomen. Deze stad met veel historie kent veel mooie panden, kerken en heeft veel kleine straatjes. Niet te vergeten de honderden dagelijkse toeristen die deze stad komen bezoeken, waarvan er een groot deel ook met de auto komen. Dit in combinatie met het vele vrachtverkeer in de stad door de grote haven ligt autoschade snel op de loer. Als je in Antwerpen rijdt moet je het verkeer goed in de gaten houden, want als je even niet oplet zit je zo tegen een andere auto aan. En dat wilt natuurlijk niemand.

Mocht je helaas toch schade oplopen en wil je dit laten herstellen? Dan heeft Fixico in Antwerpen een groot carrosserie netwerk van erkende carrrosseriebedrijven. Met zo’n grootschalig netwerk van carrosseriebedrijven kan Fixico u goed ondersteunen op het gebied van deuken, krassen, lakschades en andere vormen van autoschade.

Carrosseriebedrijven in Antwerpen

Autoschade is erg vervelend. Toch is het in een drukke stad helaas maar moeilijk te voorkomen. Dankzij Fixico kom je als gebruiker nooit voor onvoorziene kosten te staan. Fixico heeft een unieke werkwijze die zich kenmerkt door transparantie en duidelijkheid. Autoschade is maatwerk, elke schade is uniek en kent zijn eigen herstelmethode en een daarbij behorende prijs. Hierdoor is het moeilijk tussen verschillende carrosseriebedrijven in Antwerpen te kiezen. Je hebt natuurlijk geen tijd om langs verschillende carrosseriebedrijven te rijden voor een prijsopgave.

Dankzij Fixico is het makkelijk om snel te weten waar je aan toe bent, upload drie duidelijke foto’s van de schade op de Fixico website, en ontvang binnen 24 uur meerdere op maat gemaakte offertes. Door de foto’s kan de carrosserie in Antwerpen meteen zien hoe groot de schade is. Hierdoor kunnen de carrosseriebedrijven snel een offerte op maat aanbieden. En door onze unieke prijsgarantie betaal je nooit meer dan vooraf afgesproken. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat de kwaliteit van de herstelling ten koste gaat van een lagere prijs. Alle carrosseriebedrijven die aangesloten zijn bij Fixico zijn erkende carrosserie, hierdoor ben je verzekerd van kwaliteit en deskundig advies. Daarnaast krijg je 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Elke schade is anders en heeft ook een andere prijs. Om die reden loont het altijd om de offertes van verschillende carrosseriebedrijven met elkaar te vergelijken. Daardoor weet je de prijs van de herstelling al voordat je langs de carrosserie in Antwerpen gaat. Het vergelijken van offertes van carrosseriebedrijven in Antwerpen is zo gedaan, gratis en geheel vrijblijvend. Vraag hier direct offertes aan in de omgeving van Antwerpen.