Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Autoschade in Leuven?

Vergelijk nu carrosseriebedrijven uit de omgeving van Leuven
FUNNEL.BLOCK.IMAGE_ALT

Vul hier je
voertuiggegevens in

Autoschade slim gefikst
Ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van carrosseriebedrijven bij jou in de buurt

Maak foto's van je autoschade

Maak foto's
Scherpe foto's zorgen voor scherpe offertes.

Krijg meerdere offertes van carrosseriebedrijven

Vergelijk offertes
Maak je keuze op basis van prijs, klantbeoordelingen en service.

Kies de beste deal voor jou autoschade

Bespaar
Kies jouw beste deal en bespaar.

Er zijn 52 carrosseriebedrijven aangesloten in de omgeving Leuven

Waarom offertes vergelijken via Fixico

Generic Icon

Gekwalificeerde
carrosseriebedrijven


Generic Icon

Binnen 24 uur
de beste offertes


Generic Icon

Gratis en vrijblijvend
offertes vergelijken


Generic Icon

Makkelijk en snel
vergelijken

Vind de beste carrosserie in Leuven

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Leuven

Ontvang binnen 24 uur meerdere offertes van carrosseriebedrijven in de regio van Leuven. Leuven is een populaire stad in België. Deze studentenstad heeft veel mooi smalle staatjes en steegjes. Dit geeft het centrum van de stad enorm veel sfeer, maar zorgt daarnaast helaas ook voor een hoge kans op schade. Automobilisten ervaren in het centrum dan ook veel drukte. Regelmatig zorgt de drukte voor verkeersopstoppingen of schade. Zelfs niet opletten kan al deukschade of blikschade veroorzaken. Ook spiegelschade komt geregeld voor. De kosten voor schadeherstel kan behoorlijk oplopen. Fixico helpt om een carrosseriebedrijf te vinden dat betrouwbaar én betaalbaar is. Dankzij Fixico komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan, want je weet van te voren exact hoeveel de herstelling gaat kosten. Het enige wat je hoeft te doen, is drie foto’s uploaden waarop de autoschade goed te zien is. Op deze manier kan de carrosserie in Leuven zien hoe groot de schade is. Zo kunnen de carrosseriebedrijven makkelijk een offerte op maat aanbieden. En door de prijsgarantie betaal je nooit meer dan vooraf is afgesproken. Je hoeft overigens ook niet bang te zijn dat een lage prijs ten koste gaat van de kwaliteit. Alle carrosseriebedrijven in ons bestand zijn erkend. Hiermee ben je verzekerd van kwaliteit en deskundig advies. Daarnaast krijg je 2 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Offertes voor schadeherstel in Leuven

Autoschade is erg vervelend. Toch is het helaas maar moeilijk te voorkomen. Een kleine botsing met een paaltje levert al snel krasschade of bumperschade op. Maar het kan ook gebeuren dat je na een middag in de stad ontdekt dat je spiegel loshangt. Blijkbaar is er iemand tegen je geparkeerde auto aangereden. Om weer veilig de weg op te kunnen, moet die spiegelschade natuurlijk wel snel hersteld worden. Voor al dit soort herstellingen kun je terecht bij een carrosserie in Leuven. Het lastige is dat elk bedrijf weer andere tarieven hanteert. Autoschadeherstel is namelijk maatwerk. Hierdoor gelden er geen vaste prijzen. Daar komt ook nog eens bij dat de ene deuk gewoon makkelijker te herstellen is dan de andere. De uiteindelijke factuur valt daarom vaak hoger uit dan je had verwacht.

Daarom is het altijd slim om de prijzen te vergelijken voordat je daadwerkelijk met een bedrijf in zee gaat. Want bij de ene carrosserie betaal je nu eenmaal meer voor spotrepair, auto spuiten of het uitdeuken van de auto dan bij de andere. Na het uploaden van de drie foto’s krijg je binnen 24 uur meerdere offertes opgestuurd. Naast de prijs staat er ook op vermeld welke werkzaamheden de monteurs gaan uitvoeren. Deze informatie helpt je om een goede beslissing te maken. Het aanvragen van een offerte is trouwens gratis én vrijblijvend. Je bent dus nergens toe verplicht. Fixico is een betrouwbare partner voor het vinden van het juiste carrosserie in Leuven. Heeft jouw auto schade opgelopen? Vraag dan hier een aantal offertes aan. En als je wilt, helpen we je bij het maken van de juiste keuze.