Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

Met Fixico heb je zekerheid!
Prijzen vergelijken

Vergelijk & bespaar

Via Fixico ontvang je offertes van verschillende carrosseriebedrijven bij jou in de regio. Door het aanbod transparant te maken, ‘strijden’ de carrosseriebedrijven bij Fixico om de klant. Dit stukje marktwerking komt de prijs uiteraard ten goede, en garandeert de laagste prijs voor jou als gebruiker!

Makkelijk & snel

Fixico werkt snel en simpel. Binnen 2 minuten heb je jouw autoschade geplaatst via je smartphone of computer. Je hoeft niet meer naar verschillende carrosseriebedrijven te rijden om er achter te komen wie de beste prijs, hoogste kwaliteit of beste service biedt. Bespaar tijd en energie en laat Fixico alles voor je doen op het gebied van autoschade!

Inzicht in service

Fixico wil het totaal aanbod van carrosseriebedrijven inzichtelijk maken voor de consument. Daarom brengen wij ook het service-niveau van Fixico carrosseriebedrijven in kaart doormiddel van de uitgebrachte offertes. Dus, krijg ik een vervangwagen? Hoe lang zijn de carrosseriebedrijven bezig met de reparatie? Komen de carrosseriebedrijven mijn auto brengen? Wordt mijn auto gewassen afgeleverd? Etcetera.

2 jaar garantie

Fixico werkt alleen met de beste carrosseriebedrijven. Dat wil zeggen dat er dus altijd garantie op de uitgevoerde reparaties zit. Met Fixico kun je daarnaast op basis van beoordelingen van klanten kijken welke carrosserie in het verleden de beste service heeft verleend. Zo kan Fixico te allen tijde zijn kwaliteit garanderen en waarborgen.

Gratis en vrijblijvend

Fixico is altijd gratis voor de gebruiker! Nu, en in de toekomst. Ook betaalt de gebruiker geen extra aanslag voor het laten herstellen van de autoschade via Fixico.

Fixico prijsgarantie

Genoeg van altijd maar die bijkomende kosten bij autoschade? De biedingen die je ontvangt staan vast. De carrosserie heeft bij de bieding een beschrijving gegeven voor wat hij specifiek gaat uitvoeren om jouw herstelling te voltooien. Mocht het voorkomen dat hij iets tegenkomt wat niet in de beschrijving staat, dan nemen zij altijd eerst contact met je op om te overleggen.