Vous souhaitez bénéficier de nos solutions digitales pour entreprises ?

WVC Carrosserie

8.0 Bien

8.0
Bien

De 2 évaluation(s)

Description

Als onafhankelijk carrosserie-bedrijf zijn wij reeds sinds 2005 actief op industrie-terrein Balendijk te Lommel. Aangezien WVC is gegroeid uit de samenwerking van verschillende garages kunnen wij steunen op meer dan 30 jaar ervaring in de carrosserie wereld. Dankzij deze ervaring en onze vlotte service en klanttevredenheid, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste carrosserie-bedrijven in de regio met meer dan 2000 herstellingen per jaar.

Met een totale oppervlakte van 1800 vierkante meter, hebben we in onze gebouwen op de Balendijk in Lommel, meer dan ruimte genoeg voor een zeer moderne carrosserie-werkplaats. Tevens beschikken we over een 2de hal, enkel voor de stockage van beschadigde en herstelde wagens, zodat u voertuig steeds binnen in de beste omstandigheden gestald is.

Omdat we de impact van onze activiteiten op het milieu zo beperkt mogelijk willen houden, streven we steeds naar het gebruik van de nieuwste meest milieu-vriendelijke producten. Tevens hebben we een belangrijke investering gedaan op energie-gebied , door de installatie van een zonnepanelen tapijt van 70.000 Wp, zodat we voor een groot deel in onze eigen electrciteits behoefte kunnen voorzien.

Commencez à comparer et économisez

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Services proposés par WVC Carrosserie

Demandez directement une estimation de prix


Evaluations

8.0
Bien

De 2 évaluation(s)

Location

Balendijk 245
3920, Lommel


Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 16:00
Mardi
08:00 - 16:00
Mercredi
08:00 - 16:00
Jeudi
08:00 - 16:00
Vendredi
08:00 - 16:00
Samedi
Closed
Dimanche
Closed

Saisissez ici les
données de votre voiture

Prendre facilement rendez-vous en ligne

Garantie de prix fixe

Toujours 2 ans de garantie

Estimation de prix gratuite et sans engagement