Vous souhaitez bénéficier de nos solutions digitales pour entreprises ?

ABS Group Pashuysen Carrosserie bvba

Description

Group Pashuysen Carrosserie werd opgericht in 1981 en was toen gevestigd in Bekkevoort. Als klein bedrijf dat steeds streefde naar perfectie en kwaliteit, steeg vanzelfsprekend het werkaanbod. Hierdoor ontstond de noodzaak om te zoeken naar een nieuwe ruimere locatie. Wij verhuisden in 1987 naar een nieuw pand. Zo groeiden we verder als autoschadebedrijf en werd in 1997 een uitbreiding gedaan aan het bestaande bedrijfsgebouw. In 2001 werd de werkvloer vergroot tot 1100m². Men kan steeds rekenen op een team van vijf ervaren vakmensen, zelf kan ik als bedrijfsleider het niet nalaten om af en toe een handje toe te steken.
De uitrusting van het atelier bestaat onder meer uit een modern richtsysteem, lasapparatuur voor aluminium en speciale staalsoorten, allerhande testgereedschap en twee moderne spuitcabines voor het spuiten van de laatst ontwikkelde laksoorten. Tevens werken wij constant aan de ontwikkeling van innovatieve herstelmethodes zoals kunststofherstellingen, wat ondermeer resulteerde in een sterke reductie van de uiteindelijke schadekost.
Troeven zoals "levenslange lakgarantie van Sikkens autolakken" en "10 jaar anti-corossie waarborg van Dinitrol" vinden wij voor u als klant zeer belangrijk.

Commencez à comparer et économisez

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Services proposés par ABS Group Pashuysen Carrosserie bvba

Demandez directement une estimation de prix

Location

Leuvensesteenweg 200
3290, Diest


Heures d'ouverture

Lundi
08:00 - 18:00
Mardi
08:00 - 18:00
Mercredi
08:00 - 18:00
Jeudi
08:00 - 18:00
Vendredi
08:00 - 18:00
Samedi
Closed
Dimanche
Closed

Saisissez ici les
données de votre voiture

Prendre facilement rendez-vous en ligne

Garantie de prix fixe

Toujours 2 ans de garantie

Estimation de prix gratuite et sans engagement