Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

ABS Group Pashuysen Carrosserie bvba

Omschrijving

Group Pashuysen Carrosserie werd opgericht in 1981 en was toen gevestigd in Bekkevoort. Als klein bedrijf dat steeds streefde naar perfectie en kwaliteit, steeg vanzelfsprekend het werkaanbod. Hierdoor ontstond de noodzaak om te zoeken naar een nieuwe ruimere locatie. Wij verhuisden in 1987 naar een nieuw pand. Zo groeiden we verder als autoschadebedrijf en werd in 1997 een uitbreiding gedaan aan het bestaande bedrijfsgebouw. In 2001 werd de werkvloer vergroot tot 1100m². Men kan steeds rekenen op een team van vijf ervaren vakmensen, zelf kan ik als bedrijfsleider het niet nalaten om af en toe een handje toe te steken.
De uitrusting van het atelier bestaat onder meer uit een modern richtsysteem, lasapparatuur voor aluminium en speciale staalsoorten, allerhande testgereedschap en twee moderne spuitcabines voor het spuiten van de laatst ontwikkelde laksoorten. Tevens werken wij constant aan de ontwikkeling van innovatieve herstelmethodes zoals kunststofherstellingen, wat ondermeer resulteerde in een sterke reductie van de uiteindelijke schadekost.
Troeven zoals "levenslange lakgarantie van Sikkens autolakken" en "10 jaar anti-corossie waarborg van Dinitrol" vinden wij voor u als klant zeer belangrijk.

Start met vergelijken en bespaar

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Diensten van ABS Group Pashuysen Carrosserie bvba

Vraag direct een prijsindicatie op

Location

Leuvensesteenweg 200
3290, Diest


Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Closed
Zondag
Closed

Vul hier je
voertuiggegevens in

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvende prijsindicatie