Op zoek naar digitale oplossingen voor uw bedrijf?

ABS Carrosserie Cools

Omschrijving

Carrosserie Cools is een familiebedrijf dat al een kwart eeuw de hoogste kwaliteit biedt in carrosseriewerken. Met welk automerk u ook rijdt, wij garanderen u vakmanschap conform de milieuwetgeving en de veiligheidsreglementering.

Goede vakmannen zorgen voor goede carrosserie herstellingen
De ambacht verdwijnt stilaan uit ons geheugen, waar vindt u ze nog, de echte ambachtslui voor carrosserie herstellingen? Diegenen die overblijven, zoals onze vakmensen, hebben te kampen met enorme veranderingen en eisen van onze samenleving en de wereld van carrosserie herstellingen.

Het voortdurend en snel veranderen van de carrosserie van wagens brengt automatisch een aanpassing met zich mee voor onze mensen. Men eist de precisie en kwaliteit waar vakmensen garant voor staan bij carrosserie herstellingen, aangepast aan de wensen en noden van het heden.

Carrosserie Cools biedt kansen en mogelijkheden voor dat soort gedreven vakmannen. Het voorziet alle apparatuur die een moderne vakman nodig acht bij carrosserie herstellingen en een stimulerende werkomgeving.

Via onze SMART-herstellingen willen wij een vooruitstrevende speler zijn binnen carrosserie herstellingen. Voortdurend zijn wij, in overleg met onze vakmensen, op zoek naar de meest innoverende technieken voor carrosserie herstellingen. Ook voor de traditionele carrosserie herstellingen is uw wagen in goede handen en beschikken wij over de nodige expertise.

Start met vergelijken en bespaar

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Diensten van ABS Carrosserie Cools

Vraag direct een prijsindicatie op

Location

Ambachtsstraat 1
2490, Balen


Openingstijden

Maandag
07:30 - 18:30
Dinsdag
07:30 - 18:30
Woensdag
07:30 - 18:30
Donderdag
07:30 - 18:30
Vrijdag
07:30 - 16:30
Zaterdag
Closed
Zondag
Closed

Vul hier je
voertuiggegevens in

Makkelijk online afspraak maken

Vaste prijsgarantie

Altijd 4 jaar garantie

Gratis en vrijblijvende prijsindicatie