Vous souhaitez bénéficier de nos solutions digitales pour entreprises ?

ABS Carrosserie Cools

Description

Carrosserie Cools is een familiebedrijf dat al een kwart eeuw de hoogste kwaliteit biedt in carrosseriewerken. Met welk automerk u ook rijdt, wij garanderen u vakmanschap conform de milieuwetgeving en de veiligheidsreglementering.

Goede vakmannen zorgen voor goede carrosserie herstellingen
De ambacht verdwijnt stilaan uit ons geheugen, waar vindt u ze nog, de echte ambachtslui voor carrosserie herstellingen? Diegenen die overblijven, zoals onze vakmensen, hebben te kampen met enorme veranderingen en eisen van onze samenleving en de wereld van carrosserie herstellingen.

Het voortdurend en snel veranderen van de carrosserie van wagens brengt automatisch een aanpassing met zich mee voor onze mensen. Men eist de precisie en kwaliteit waar vakmensen garant voor staan bij carrosserie herstellingen, aangepast aan de wensen en noden van het heden.

Carrosserie Cools biedt kansen en mogelijkheden voor dat soort gedreven vakmannen. Het voorziet alle apparatuur die een moderne vakman nodig acht bij carrosserie herstellingen en een stimulerende werkomgeving.

Via onze SMART-herstellingen willen wij een vooruitstrevende speler zijn binnen carrosserie herstellingen. Voortdurend zijn wij, in overleg met onze vakmensen, op zoek naar de meest innoverende technieken voor carrosserie herstellingen. Ook voor de traditionele carrosserie herstellingen is uw wagen in goede handen en beschikken wij over de nodige expertise.

Commencez à comparer et économisez

FUNNEL.SECTION.IMAGE_ALT

Services proposés par ABS Carrosserie Cools

Demandez directement une estimation de prix

Location

Ambachtsstraat 1
2490, Balen


Heures d'ouverture

Lundi
07:30 - 18:30
Mardi
07:30 - 18:30
Mercredi
07:30 - 18:30
Jeudi
07:30 - 18:30
Vendredi
07:30 - 16:30
Samedi
Closed
Dimanche
Closed

Saisissez ici les
données de votre voiture

Prendre facilement rendez-vous en ligne

Garantie de prix fixe

Toujours 2 ans de garantie

Estimation de prix gratuite et sans engagement